Utazz el, de ne bánd meg!
2018. október 06. írta: hajaskaroly

Utazz el, de ne bánd meg!

Szeretem az utazást és szeretek szép helyeket felfedezni. A hasonló emberekkel való beszélgetésből azt vettem észre, hogy sokat nyerhetnénk, ha meghallgatnánk egymás tapasztalatait és az alapján terveznénk.

 utazzel01.jpg

Ez a blog egy korábbi utazási tippeket összegyűjtő oldalam újragondolása. Az eredeti oldalon lévő tippeket, tapasztalatokat nagyon kevesen olvasták és az információ tálalásának a módja sem segítette a befogadást. Ezért költöztettem át az oldalt a blog.hu-ra és alakítottam át úgy az egészet, hogy a tippeket gyorsan befogadható felület lehessen belőle. 

Alapvetően kétféle bejegyzéssel lehet majd itt találkozni.

Az egyik a praktikákat osztja meg, melyek személyes élményeken alapuló javaslatok. Ezek nem a konkrét célállomásokkal foglalkoznak, hanem magával az utazással, a tervezéssel, az előkészületekkel.

A másik az egyes helyszínekre koncentrál, hogy aki oda tervez ellátogatni, az pár lényeges tippet kaphasson. Ezek a tippek általában nem a kerülendő helyektől óvnak majd, hanem azokra a helyekre, megoldásokra fókuszálnak majd, melyeket merek ajánlani. Ugyanakkor elkerülhetetlenül lesz bennük olyan is, amivel megjártam, így óvok tőle másokat.

A blog nem azokat célozza meg, akik luxusutazásokat terveznek, hanem azokat, akik aránylag szerényebb költségvetésből utaznak és szeretnének sok helyre eljutni és az útjaikból a legtöbbet kihozni. Azokhoz szól, akik meg akarnak ismerni helyeket és közben el akarják kerülni a kellemetlen meglepetéseket.

Ha olvasóvá válsz, akkor örömmel üdvözöllek és arra bátorítalak, hogy nyugodtan egészítsd ki a posztot a megszólalásoddal! Mondj véleményt, írd le a saját élményeid vagy kérdezz nyugodtan! E közben csak arra kérlek, hogy ne bánts másokat, legyél tisztelettel a másik ember véleménye iránt és ne használd fel a posztok alatti megszólalási lehetőséget reklámozásra vagy trollkodásra! A normális hangnem biztosítása érdekében működni fog a moderálás, bár abban reménykedem, hogy egy ilyen témájú blogon erre mégsem lesz szükség.

Kellemes olvasást és tapasztalatcserét kívánok!

Hajas Károly

A bejegyzés trackback címe:

https://utazzel.blog.hu/api/trackback/id/tr7814280647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása